GOS/FOS 9:1
Og sundhedsfremmende fordele
Nutricias patenterede blanding af præbiotika, som består af kortkædede galaktooligosakkarider og langkædede fruktooligosakkarider i en 9:1 ratio, reflekterer kompleksiteten, diversiteten og antallet af oligosakkaridstrukturer, der findes i brystmælk. I kliniske studier har scGOS/lcFOS 9:1 blandingen påvist effekter i lighed med den sundhedstilstand, som kan observeres hos raske ammede børn.
Nutricias patenterade prebiotiska mix, beståendes av kortkedjiga galacto-oligosackarider och långkedjiga fructo-oligosackarider med 9:1 ratio, (scGOS/lcFOS 9:1) efterliknar komplexiteten, mångfalden och mängden hos de oligosackaridstrukturer som finns i bröstmjölk. I kliniska studier har scGOS/lcFOS 9:1 visats ge effekter som resulterar i en hälsostatus mer lik den som ses hos friska ammade spädbarn, såsom:

Ref. nr 2.: Studiet er udført med raske spædbørn.



GOS/FOS 9:1 & Allergi
GOS/FOS 9:1 er velundersøgt og har den længste kliniske erfaring af alle de kommercielt udviklede præbiotiske oligosakkarider. De er valideret gennem mere end 20 års forskning, 15 års klinisk erfaring og mere end 30 studier, publiceret i > 55 videnskabelige publikationer. De dokumenterede sundhedseffekter inkluderer ikke kun tarmmikrobiota, men også reduktion i risikoen for udvikling af allergi.



GOS/FOS & World Allergy Organization
World Allergy Organization publicerede i 2016 en evidensbaseret retningslinje, der anbefaler præbiotisk tilskud til alle raske, ikke fuldt ammede børn. Denne anbefaling blev baseret på 19 kliniske studier, hvoraf 13 inkluderede en præbiotisk GOS/FOS blanding, og 11 af disse inkluderede den unikke præbiotiske oligosakkarid-blanding af scGOS/lcFOS (9:1) fra Nutricia.

Er du interesseret i at læse mere om de kliniske studier og publikationer bag GOS/FOS blandingen? Eller er du nysgerrig på den efteruddannelse vi kan tilbyde på allergi området? Du er velkommen til at kontakte os.
- Arslanoglu et al. J Nutr 2007;137(11):2420-2424.
- Bruzzese E, et al. Clinical Nutrition 2009;28:156-161.
- Arslanoglu, S, et al. J Nutr 2008; 138(6):1091-5.
- Knol J, et al. JPGN 2005 Jan;40(1):36-42.
- Moro G, et al. JPGN 2002; 34: 291-5.
- Moro G, et al. Arch Dis Child 2006;91(10): 814-9.
- Arslanoglu, S, et al. J Biol Regul Homeost Agents 2012; 26(3):49- 59.
- Cuello-Garcia CA et al. World Allergy Organization Journal. 2016; 9:10.
Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale.
© 1996 – 2022 Nutricia